İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mücahit AYDIN İlçe Toplum Sağlığı Merkezlerine ve Devlet Hastanelerimizde İncelemelerde Bulundu.
28 Mart 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mücahit AYDIN Müdürlüğümüze  bağlı Susuz Toplum Sağlığı Merkezi, Akyaka Toplum Sağlığı Merkezi  ve Akyaka İlçe Devlet Hastanesi ile, Kağızman İlçe Devlet Hastanesini Ziyaret ederek, hizmet alanında incelemelerde bulundu. Yöneticilerden yürütülen çalışmalar,sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Mücahit AYDIN İle beraberindeki Hizmet Başkan ve Başkan yardımcıları, Hastane yönetici ve personeliyle iftar açarak, sonrası Hastanede  İncelemelerde bulundu, Serviste yatan hastaları ziyaret ederek Geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, Hastanede görev yapan Sağlık Çalışanlarını Mesai başında ziyaret ederek sohbet eden  İl Sağlık Müdürü Dr. Mücahit AYDIN ayrıca, Sağlık Bakanlığında gelen Anne Dostu Hastanesi Sertifikasını Başhekime Takdim ederek, Çalışmalarında Kolaylıklar diledi.